Opinie o Nas Instagram
Producenci
Promocje
WILCZYCA Katarzyna Miszczuk
WILCZYCA Katarzyna Miszczuk
11,90 zł 10,12 zł
szt.
NA RATUNEK ITALII Robert Edsel
NA RATUNEK ITALII Robert Edsel
11,90 zł 10,12 zł
szt.
ETTA, OTTO, RUSSELL I JAMES Emma Hooper
ETTA, OTTO, RUSSELL I JAMES Emma Hooper
10,20 zł 8,67 zł
szt.
BIEGACZKA Cathie Snyder
BIEGACZKA Cathie Snyder
11,00 zł 9,35 zł
szt.
PIANA DNI Boris VIAN
PIANA DNI Boris VIAN
12,90 zł 10,97 zł
szt.
JUTRO, JUTRO I ZNÓW JUTRO Thomas Sweterlitsch
JUTRO, JUTRO I ZNÓW JUTRO Thomas Sweterlitsch
8,70 zł 7,40 zł
szt.
ALAN STOOB. ŁOWCA NAZIZTÓW Saul Wordsworth
ALAN STOOB. ŁOWCA NAZIZTÓW Saul Wordsworth
10,98 zł 9,33 zł
szt.
KREW NIE WODA Romuald Pawlak
KREW NIE WODA Romuald Pawlak
11,90 zł 10,12 zł
szt.
KIEDY CIEBIE ZABRAKNIE Laura Lippman
KIEDY CIEBIE ZABRAKNIE Laura Lippman
11,00 zł 9,35 zł
szt.
ŻYCIE PO ŻYCIU BILLY'EGO FINGERSA Annie Kagan
ŻYCIE PO ŻYCIU BILLY'EGO FINGERSA Annie Kagan
11,00 zł 9,35 zł
szt.
KARETA Marta Giziewicz
KARETA Marta Giziewicz
11,00 zł 9,35 zł
szt.
TA DZIEWCZYNA Colleen Hoover
TA DZIEWCZYNA Colleen Hoover
11,70 zł 9,95 zł
szt.

EKONOMIA GASTRONOMIA JEDZ LEPIEJ I WYDAWAJ MNIEJ Allegra Mcevedy, Paul Merrett

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 19,90 zł 19.90
Cena w innych sklepach: 59,90 zł
ilość szt.
Zyskujesz 3 pkt [?]
dodaj do przechowalni

Opis

EKONOMIA GASTRONOMIA JEDZ LEPIEJ I WYDAWAJ MNIEJ Allegra Mcevedy, Paul Merrett

 

Najważniejsze zasady „Ekonomii gastronomii”: • Planujcie posiłki z wyprzedzeniem • Kupujcie mądrze i oszczędnie • Nie marnujcie jedzenia • zapełnijcie spiżarnie, żeby zawsze mieć w domu składniki posiłku • Róbcie dwa lub trzy posiłki z jednego • Dokonujcie najlepszych wyborów na zakupach • z inwencją zamieniajcie resztki w nowe, ekscytujące dania • zamrażajcie i przechowujcie jedzenie, żeby starczyło wam na dłużej W „Ekonomii gastronomii” chodzi o smaczniejsze jedzenie i mniejsze wydatki. Jej sekret to wybieranie możliwie najlepszych składników i ich optymalne wykorzystanie. Dzięki wielu smakowitym przepisom ten poradnik i książka kucharska w jednym pomoże wam w planowaniu i przywróci gotowaniu właściwe mu miejsce — w samym sercu rodzinnego życia. Jak z kilograma fasoli wyczarować obiady na cały tydzień i jeść jak królowa Jak z resztek chleba zrobić deser, a z połówki zwiędłego kalafiora kolację To lepsze niż partyjka sudoku! Dzięki Allegrze i Paulowi marnowanie jedzenia wyda wam się okropnie nudne. Karolina Domagalska, dziennikarka, ekolożka Kupując tę książkę, wspierasz Federację Polskich Banków Żywności. www. ekonomiagastronomia. nk.com.pl

 

Dane techniczne: Autor: Allegra Mcevedy, Paul Merrett Oprawa: twarda Rok wydania: 2012 Stron: 320 Wymiary (mm) : 195x250

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl