Opinie o Nas Instagram

DOSTAWA OD 4,88zł - PACZKA W RUCHU - SPRAWDŹ!!! ZAMÓWIENIA OD 1zł

Producenci

EKONOMIA GASTRONOMIA JEDZ LEPIEJ I WYDAWAJ MNIEJ Allegra Mcevedy, Paul Merrett

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 19,90 zł 19.90
Cena w innych sklepach: 59,90 zł
ilość szt.
Zyskujesz 3 pkt [?]
dodaj do przechowalni

Opis

EKONOMIA GASTRONOMIA JEDZ LEPIEJ I WYDAWAJ MNIEJ Allegra Mcevedy, Paul Merrett

 

Najważniejsze zasady „Ekonomii gastronomii”: • Planujcie posiłki z wyprzedzeniem • Kupujcie mądrze i oszczędnie • Nie marnujcie jedzenia • zapełnijcie spiżarnie, żeby zawsze mieć w domu składniki posiłku • Róbcie dwa lub trzy posiłki z jednego • Dokonujcie najlepszych wyborów na zakupach • z inwencją zamieniajcie resztki w nowe, ekscytujące dania • zamrażajcie i przechowujcie jedzenie, żeby starczyło wam na dłużej W „Ekonomii gastronomii” chodzi o smaczniejsze jedzenie i mniejsze wydatki. Jej sekret to wybieranie możliwie najlepszych składników i ich optymalne wykorzystanie. Dzięki wielu smakowitym przepisom ten poradnik i książka kucharska w jednym pomoże wam w planowaniu i przywróci gotowaniu właściwe mu miejsce — w samym sercu rodzinnego życia. Jak z kilograma fasoli wyczarować obiady na cały tydzień i jeść jak królowa Jak z resztek chleba zrobić deser, a z połówki zwiędłego kalafiora kolację To lepsze niż partyjka sudoku! Dzięki Allegrze i Paulowi marnowanie jedzenia wyda wam się okropnie nudne. Karolina Domagalska, dziennikarka, ekolożka Kupując tę książkę, wspierasz Federację Polskich Banków Żywności. www. ekonomiagastronomia. nk.com.pl

 

Dane techniczne: Autor: Allegra Mcevedy, Paul Merrett Oprawa: twarda Rok wydania: 2012 Stron: 320 Wymiary (mm) : 195x250

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl